سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان: «معجم المصطلحات الفلسفیة والکلامیة»

مؤلف: خانم دکتر سمیه منفرد مدیر گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه ایلام

کتاب «معجم المصطلحات الفلسفیة والکلامیة» تألیف خانم دکتر سمیه منفرد استادیار دانشکده الهایت و معارف اسلامی در 15 صفحه توسط انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) منتشر شده است.

کتاب پیش رو، پژوهشی است در قلمرو میراث عظیم حکمی و معنوی تشیع، هدف اصلی نویسنده ارائه اصطلاحنامه تخصصی فلسفی - کلامی برگرفته از آثار متکلم و فیلسوف گرانقدر شیعه ابن ابی جمهور احسائی، به منظور ایجاد مرجعی مناسب برای فهم معانی اصطلاحات فلسفی و کلامی که در طول تاریخ و در طی زمان دچار تغییر و تحول معنایی گردیده است و همچنین ایجاد سهولت در استفاده محققین و ترغیب پژوهشگران برای مراجعه به این آثار گرانبها است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)