سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: مقدمه‌ای بر مهندسی نفت

تالیف: جان. آر. فنچی و ریچارد ال. کریستینسن

مترجمان: دکتر یاسر احمدی استادیار دانشگاه ایلام و مهندس میثم همتی کارشناس ارشد دانشگاه تهران

کتاب مقدمه‌ای بر مهندسی نفت ترجمه دکتر یاسر احمدی استادیار دانشگاه ایلام و مهندس میثم همتی کارشناسی‌ارشد دانشگاه تهران در 15 فصل 457 صفحه منتشر شده است.

مقدمه ای برمهندسی نفت، شما دانشجویان مهندسی نفت ، علوم زمین یا شاغلان در صنعت نفت را با مفاهیم اساسی از زمین‌شناسی، ژئو‌فیزیک، پتروفیزیک، حفاری، تولید و مهندسی مخزن آشنا می‌کند. این کتاب عملیات بالادستی، میان‌دستی و پایین‌دستی را پوشش می‌دهد.

اقتصاد جهانی مبتنی بر زیرساختی است که به مصرف نفت بستگی دارد(فنچی و فنچی، 2016). نفت مخلوطی از مولکول‌های هیدروکربن و ناخالص‌های معدنی است که می‌تواند در فاز جامد، مایع(نفت) یا گاز وجود داشته باشد. هدف ما در این نوشتار این است که شما را با اصطلاحات و تکنیک‌های مورد استفاده در مهندسی نفت آشنا کنیم. مهندسی نفت به تولید نفت از مخازن زیر سطحی می‌پردازد. این فصل به تشریح نقش مهندسی نفت در تولید نفت و گاز می‌پردازد و همچنین چشم اندازی از تولید نفت و گاز از منظر تصمیم گیرندگان این حوزه فراهم می‌آورد.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)