کسب 17 مدال رنگارنگ دانشجویان دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی دو و میدانی پسران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

در ادامه موفقیت‌های تربیت بدنی و ورزش دانشگاه ایلام، این بار دانشجویان دانشگاه در مسابقات قهرمانی دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور با کسب 17 مدال و کسب رتبه دوم تیمی، موفق به دریافت  4 سهمیه المپیاد قهرمانی 1403 دانشجویان کشور شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، آقایان «مهدی عنایتی» در مواد «پرتاب نیزه» و «پرتاب وزنه» و «محمود رستم نیا» در مواد «پرش سه گام» و «دوی 400 متر بامانع» موفق به کسب 4 مدال طلا شدند.

بنا به این گزارش: آقایان «محمد امین فیض‌الهی» در ماده «پرتاب وزنه»، «سید یوسف موسوی» در ماده «پرتاب چکش»، «دیاکو احمدی» در ماده «پیاده‌روی» و نیز آقایان «محمد علی کرمی»، «محمود رستم نیا»، «محمد محمد زاده» و «نیما اخزری»، در ماده « 4 در 400 متر امدادی» مدال نقره را کسب کردند.

این گزارش می‌افزاید: آقایان «سید یوسف موسوی» در ماده «پرتاب دیسک»، «آرمان شیری پور» در ماده «دوی 110 متر بامانع» و «دوی 3000 متر بامانع»،  «نیما اخزری» در ماده «دوی  800 متر» ، «میلاد صالحی» در ماده «پیاده‌روی» مدال برنز را کسب کردند.

یادآور می‌شود مهدی عنایتی، محمود رستم‌نیا، یوسف موسوی، دیاکو احمدی،  آرمان شیری پور، محمد محمد زاده، محمد علی کرمی و میلاد صالحی دانشجوی کارشناسی رشته علوم ورزشی، محمد امین فیض‌الهی دانشجوی کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی و نیما اخزری دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه ایلام می‌باشند.

مسابقات دوومیدانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه پنج کشور با حضور هفت تیم  در استادیوم تختی خرم آباد  برگزار گردید، که پس از پایان مسابقات، تیم دانشجویان پسر دانشگاه ایلام با کسب 85 امتیاز موفق به کسب رتبه دوم تیمی شدند.

شایان ذکر است مربیگری دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات را استاد «عباس فتحی» بر عهده داشتند و خانم دکتر «فاطمه آزرم» رئیس انجمن دو و میدانی  و  آقای «جعفر رزگوشی» سرپرست تیم اعزامی را عهده‌دار بودند.