انجمن علمی دانشجویی دانشگاه ایلام در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت شایسته تقدیر شناخته شد

انجمن علمی دانشجویی قارچ شناسی دانشگاه ایلام در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت در بخش اختراع شایسته تقدیر شناخته شد و توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، انجمن علمی دانشجویی قارچ شناسی دانشگاه ایلام موفق به اختراع «کود زیستی زئو فانجای» شد و این عنوان مهم را کسب کرد.

جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشور است که طی سه روز به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.