پیام تسلیت به مناسبت شهادت سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی

روابط عمومی دانشگاه ایلام با صدور پیامی، شهادت سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی توسط رژیم جعلی اسرائیل  را تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت «سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه و از هم‌رزمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط رژیم جعلی صهیونیستی را خدمت مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و سبزپوشان سپاه پاسداران تسلیت عرض می‌نماییم.

رژیم غاصب اسرائیل بواسطه عملیات طوفان الاقصی و مقاومت تاریخی مردم مظلوم غزه، اعلام انزجار مردم در سراسر جهان از جنایات این رژیم و حمایت گروه‌های مقاومت منطقه در استیصال کامل به سر می‌برد و با این حمله تروریستی به خیال خام خود موجب تغییر معادلات خواهد شد، اما سنت الهی بر نابودی ظالمان قرار دارد و یقیناً رژیم صهیونسیتی نیز به واسطه حاکمیت این سنت الهی در تاریخ فرو خواهد پاشید و محور مقاومت برنده نهایی این تقابل خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه ایلام