نشست هم‌اندیشی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام و مدیران معاونت جهت تحقق شعار سال برگزار شد

نشست هم‌اندیشی دکتر تاب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام و مدیران معاونت در راستای برنامه‌ریزی جهت تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» و برنامه‌های پیشنهادی در حوزه مردمی‌سازی در وزارت عتف صبح روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت ماه 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر تاب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام با یادآوری ظرفیت‌ها و پتانسیل های دانشگاه در راستای تحقق شعار سال از کلیه مدیران حوزه تقاضا کرد در راستای روشنگری و فرهنگ‌سازی برای تحقق این شعار و ورود مردم به ویژه دانشجویان در حوزه‌های فناوری و نوآوری تأکید کردند.

در ادامه هر یک از مدیران به تشریح حوزه فعالیت خود در راستای تحقق این شعار پرداختند و مقرر شد این جلسات در طول سال 1403 برگزار و مدیران گزارش‌های خود را ارائه دهند.

نشست هم‌انديشي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و مديران  معاونت جهت تحقق شعار سال برگزار شد