برگزاری بخشی از آزمون سراسری نوبت اول سال 1403 در دانشگاه ایلام

بخشی از آزمون سراسری نوبت اول سال 1403 دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور، با حضور 4935 داوطلب، شامل: 2808 داوطلب خانم و 2127 داوطلب مرد، روزهای پنج‌شنبه و جمعه 6 و 7 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، این آزمون در کمال امنیت و آرامش با حضور داوطلبان رشته‌های علوم انسانی، ریاضی و فنی، هنر، زبان‌های خارجی و علوم تجربی  برگزار شد.

دکتر علی‌محمدی رییس دانشگاه ایلام و نماینده تام‌الاختیار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح روز 7 اردیبهشت ماه 1403 از محل برگزاری آزمون سراسری در دانشکده های علوم انسانی، فنی و مهندسی و کشاورزی بازدید بعمل آورد و ضمن گفتگو با داوطلبان از نزدیک در جریان روند برگزاری آزمون قرار گرفت.