اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته تحصیلی حقوق کیفری و جرم‌شناسی در دانشگاه ایلام

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، گفت: با پی‌گیری‌های جناب آقای دکتر علی‌محمدی ریاست محترم دانشگاه، مجوز کارشناسی ارشد رشته تحصیلی حقوق کیفری و جرم‌شناسی در دانشگاه ایلام اخذ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، «دکتر کریم کوخایی زاده» با بیان این خبر اظهار داشت: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطابق ابلاغیه 1402/09/04 با راه‌اندازی این رشته در دانشگاه ایلام موافقت نمود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم‌شناسی از مهرماه سال آینده و همزمان با شروع سال تحصیلی 1404-1403 صورت خواهد گرفت.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه ادامه داد: با توجه به تدابیر پیش بین شده، برنامه‌ریزی لازم به منظور اخذ مجوز چندین گرایش دیگر در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دست اقدام است، که ان شاء الله در صورت صدور مجوز از سوی شورای گسترش آموزش عالی وزارت عتف، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد گرفت.