دو عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند

دکتر علی دانشفر و دکتر محمود روشنی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا در سال 2023 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، مؤسسه ISC، آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان در 22 حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) در سال 2023 استخراج و پایش نموده است، که آقایان دکتر علی دانشفر و دکتر محمود روشنی اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام در این لیست قرار گرفتند.

بنا به این گزارش: پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده‌‎اند، مرتب‎‌سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان نخبگان علمی درنظر گرفته شده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام با تبریک این موفقیت ارزشمند خدمت دکتر دانشفر و دکتر روشنی و جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام، برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.