قابل توجه اساتید و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دانشگاه ایلام

به استحضار اساتید محترم و کارکنان شریف دانشگاه ایلام که قصد ثبت نام در نهضت مسکن ملی دانشگاه ایلام دارند، خواهشمند است به نکات ذیل توجه نمایند:

1-جهت تأمین زمین و احداث واحدهای مسکونی اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام در قالب انعقاد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه ایلام و اداره‌کل راه و شهرسازی استان ایلام،  فقط زمین دانشگاه ایلام در شهر چوار به این پروژه اختصاص یافته و هیچ زمین دیگری برای این پروژه در نظر گرفته نشده است، لذا از همکاران ارجمند درخواست می‌گردد با در نظر گرفتن این این مهم در اسرع وقت نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

2-آخرین مهلت ثبت نام تا روز دوشنبه 6 آذرماه 1402می‌باشد.

3-همکاران ارجمند در قسمت (مدارک) بارگزاری گواهی محل سکونت، می‌توانند حکم کارگزینی و گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان خود را بارگزاری نمایند.

4-جهت تکمیل ثبت نام فرم (ج) «سبز» یا «قرمز» و «رسید ثبت نام» را به روابط عمومی دانشگاه تحویل نمایند.

5- همکاران محترم می‌توانند جهت هر گونه سؤال و پیگیری با خانم زاهدی کارشناس روابط عمومی به شماره همراه: 09154051884 تماس حاصل فرمایند.

6- با توجه به محدودیت زمین و محدودیت زمان و زمان بر بودن «استعلام» از همکاران ارجمند درخواست می‌گردد، در اسرع وقت نسبت به تکمیل ثبت نام اقدام نمایند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام