برگزاری جلسه افتتاحیه‌ی طرح اندیشه تمدن ساز ویژه دانشگاه‌های استان ایلام در دانشگاه ایلام

جلسه افتتاحیه‌ی طرح اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه‌های استان ایلام با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینی‌نیا مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، عصر روز سه شنبه 14 آذر ماه 1402 در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «سید محمدرضا حسینی‌نیا» مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با بیان اینکه غرب به رهبری آمریکا فرهنگ ناب اسلامی ما را مورد حمله قرار داده است، گفت: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور برای خنثی کردن این هجمه و به منظور ارتقاء علمی و بینشی اساتید، اقدام به برگزاری طرح اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید نمود.

دکتر حسینی نیا با اشاره به ثبت نام 200 نفر از اساتید دانشگاه‌های استان ایلام در این طرح، بیان داشت: این دوره طرح در قالب 28 جلسه آموزشی در سطوح 1، 2 و 3  بر اساس منابع مشخص و در قالب گروه‌های پنج نفری برگزار می‌گردد.

مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان در بخش دیگر سخنان خود، با بیان اینکه «تمدن نوین اسلامی» آرمان اصلی انقلاب اسلامی است، یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی منتج به توسعه همه جانبه ایران اسلامی در بخش‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی شد، که ان شاء الله در ذیل توجهات حضرت ولی عصر (عج) به شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی و پیروزی جبهه حق بر جبهه باطل بیانجامد.