تمدید حکم مدیریت دکتر «کریم کوخایی‌زاده» در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حکم مدیریت دکتر «کریم کوخایی‌زاده» عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از تاریخ  1402/08/12 به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر  علی‌محمدی در این حکم خواستار تعامل سازنده با معاونین، رؤسای دانشکده‌ها و سایر مدیران دانشگاه، التزام به مدیریت جهادی و مشی خردمندانه و اهتمام جهت ارتقای کیفیت و محتوای آموزشی، مطالعه و برنامه‌ریزی در زمینه اصلاح هرم هیأت علمی و نسبت استاد به دانشجو، ایجاد دوره‌های تحصیلات تکمیلی جدید، بین رشته‌ای و چند رشته‌ای، بسترسازی برای ادامه تحصیل استعدادهای برتر و ارائه خدمات آموزشی به صورت الکترونیک شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن عرض تبریک به دکتر کوخایی‌زاده، برای ایشان در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.