تمدید حکم مدیریت دکتر «صید مهدی ویسه» در سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام

طی حکمی از سوی دکتر «طاهر علی‌محمدی» رئیس دانشگاه ایلام، حکم مدیریت دکتر  «صید مهدی ویسه» عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی در سمت «معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه» از تاریخ  1402/08/15 به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر علی‌محمدی در این حکم خواستار اهتمام در راستای تعمیق بینش و بصیرت دینی و همچنین افزایش نشاط فرهنگی و اجتماعی اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن عرض تبریک به دکتر ویسه، برای ایشان در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.