انتصاب معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام به سمت عضو کارگروه استانی آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان ایلام

طی حکمی سوی دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به پیشنهاد رئیس دانشگاه ایلام، دکتر محمد مهدی احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام به سمت عضو کارگروه استانی پیاده‌سازی آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در بخشی از این حکم آمده است: به منظور اجرای مصوبه آمایش آموزش عالی به شماره 776 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 1394/12/18 و با هدف تحول حوزه آموزش عالی، تمرکز بر توسعه کیفی، افزایش مهارت محوری و اشتغال پذیری، چرخش از الگوی دانشگاه محور به سوی الگوی جامعه محور و رفع چالش پاسخگویی ناکافی دانشگاه به نیازها و مسایل جامعه، جنابعالی را به سمت «عضو کارگروه استانی پیاده‌سازی آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان ایلام» منصوب می‌کنم.