پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان

دکتر طاهر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، از عموم مردم نجیب و شریف استان ایلام، جامعه فرهیخته دانشگاهی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام برای شرکت در راهپیمایی این روز دعوت بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

"سیزدهم آبان روز شروع سقوط هیبت استکباری آمریکاست". مقام معظم رهبری

13 آبان ماه سال 1358، یادآور اقدام انقلابی و حماسی دانشجویان پیرو خط امام (ره) در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و شکستن هیمنه استکباری ایالات متحده آمریکا و تکمیل حرکت ملت بزرگ ایران برای برافراشتن پرچم استقلال و آزادیخواهی و مقابله با استعمار و استکبار جهانی است؛ اقدامی که حضرت امام خمینی(ره) آن را انقلاب دوم نامیدند؛ رویدادی که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی شد. از طرفی دیگر این روز، یادآور مجاهدت و شهادت مظلومانه دانش آموزانی است که علیه رژیم سفاک پهلوی تظاهراتی باشکوه راه انداختند‌. اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی؛ بویژه شهدای دانش آموز 13 آبان 1358، سالروز تبعید بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به کشور ترکیه توسط رژیم وابسته پهلوی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، در ایامی که رژیم اشغالگر قدس تحت حمایت همه جانبه شیطان بزرگ، مردم مظلوم و بی دفاع غزه را تحت شدیدترین و وحشیانه ترین حملات قرار داده است، از عموم مردم نجیب و شریف استان ایلام، جامعه فرهیخته دانشگاهی استان، اساتید گرامی، کارکنان شریف و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام دعوت به عمل می‌آورم در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی حضور به هم‌رسانند و ضمن حمایت و پشتیبانی همه جانبه و همیشگی خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی، بار دیگر جنایات گسترده رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و کشتار کودکان، زنان و غیرنظامیان را محکوم نمایند.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام