انتصاب آقای فرج‌اله شاکیان به سمت سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، آقای فرج‌اله شاکیان به سمت سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی در این حکم خواستار تعامل سازنده با مجموعه مدیریتی دانشگاه، اساتید و کارکنان و اهتمام برای برنامه‌ریزی جهت کاهش هزینه‌ها، ساماندهی نظام کارکنان، ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی، توانمندسازی و ارتقای فرهنگ قانون‌گرایی و مسئولیت‌پذیری در بین کارکنان شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای خلیل لطفی مقدم که در طول دو سال گذشته این سمت را عهده‌دار بودند، برای آقای شاکیان در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.

انتصاب آقاي فرج‌اله شاکيان به سمت سرپرست مديريت امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام