کسب مقام سوم رقابت‌های دو و میدانی جانبازان و معلولین قهرمانی کشور توسط آقای خلیل لطفی مقدم

آقای خلیل لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و از ورزشکاران باسابقه استان ایلام، در جریان برگزاری رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی کشور جانبازان و معلولین، که به میزبانی تهران و تحت نظارت کمیته بین‌المللی پارالمپیک برگزار شد، در رشته پرتاب نیزه موفق به کسب مقام سوم شد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت ارزشمند را خدمت جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام و آقای خلیل لطفی مقدم تبریک عرض می‌نماید، دوام توفیقات ایشان را از درگاه خداوند متعال مسألت دارد.

کسب مقام سوم رقابت‌هاي دو و ميداني جانبازان و معلولين قهرماني کشور توسط آقاي خليل لطفي مقدم