پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی، سالروز حماسه ماندگار سوم خرداد و آزادسازی سازی خرمشهر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم اله الرحمن الرحیم

در جنگ تحمیلی دولت بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، هدف آن بود، که ندای استقلال خواهی، آزادیخواهی و حق‌طلبی ملت ایران خاموش شود؛ اما رزمندگان اسلام با شجاعت و استقامت و با اتکال به قدرت لایزال خداوند و تمسک به  آیه‌ی شریفه‌ی «اِنَّ اللّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفّاً کَاَنَّهُمْ بُنْیانٌ مَرْصُوصٌ» با نثار خون خود و انجام حماسه‌هایی چون سوم خرداد، علاوه بر شکست اهداف شوم دشمنان، دل‌ امام امت و  ملت شریف ایران را شاد کردند.

نکوداشت حماسه‌ سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر، پاسداشت حماسه شهیدان و سرداران و رزمندگانی است، که با رشادت خود،  حماسه‌ای جاوید را خلق کرده و تحولات جنگ تحمیلی را به نفع انقلاب اسلامی دگرگون نموده و زمینه شکست کامل صدامیان را فراهم  آوردند و بدینسان نامشان تا همیشه بر تارک این سرزمین خواهد درخشید.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس؛ بویژه شهدای عملیات باشکوه بیت‌المقدس، سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان را به خدمت مردم شریف استان ایلام، جامعه فرهیخته دانشگاهی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام تبریک عرض می‌نمایم.

طاهر علی‌محمدی
                  رئیس دانشگاه ایلام