هدف از اجرای طرح حامیم، توانمند‌سازی دانشجویان جهت اداره کشور است

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینی نیا مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام در اختتامیه دومین دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه‌های استان که با حضور وزیر علوم در شهر همدان برگزار گردید، با اشاره به اهمیت برگزاری طرح حامیم، تأکید کرد هدف از اجرای طرح حامیم، توانمند‌سازی دانشجویان جهت اداره کشور است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسینی نیا با بیان اینکه یک طرح برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت توانمندسازی دانشجویان فعال سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی و فراهم آوردن مقدمات ظهور حضرت ولی عصر (عج) است‌.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح حامیم این است که دانشجویان بتوانند کشور را اداره کنند و به عنوان نیروهای توانمند به جامعه تزریق شوند.