مشاور رئیس دانشگاه ایلام در امور بانوان در ردیف هفت دانشگاه برتر کشور قرار گرفت

خانم شکوفه همتی زلان مشاور رئیس دانشگاه ایلام در امور بانوان بعنوان یکی از هفت مشاور برتر دانشگاه‌های کشور در امور بانوان انتخاب شد و مورد تقدیر وزیر علوم قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه ?? تیر ماه با حضور در نشست سراسری مشاوران امور بانوان و خانواده رؤسای دانشگاه‌ها که در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حال برگزاری است، مشاوران امور بانوان و خانواده ? دانشگاه کشور را به عنوان مشاور برتر معرفی و تقدیر کرد.

بر این اساس، دکتر فاطمه یزدیان، دکتر نرگس انصاری، دکتر میثاق حیدری، دکتر مرضیه شهریاری، دکتر بهاره پارسا مطلق، شکوفه همتی زلان و دکتر زهرا قاسم‌نژاد که به ترتیب مشاوران امور بانوان و خانواده رؤسای دانشگاه‌های تهران، بین‌المللی امام خمینی (ره)، لرستان، شهید چمران اهواز، جیرفت، ایلام و شیراز هستند به عنوان مشاوران موفق رؤسای دانشگاه‌ها در امور بانوان و خانواده معرفی و تقدیر شدند.

در مراسم تقدیر از مشاوران برتر امور بانوان و خانواده رؤسای دانشگاه‌ها، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور بانوان و خانواده حضور داشتند.

مشاور رئيس دانشگاه ايلام در امور بانوان در رديف هفت دانشگاه برتر کشور قرار گرفت