افتخار آفرینی مهندس ابراهیم درگاه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام با صعود به قله آرارات کشور ترکیه

در ادامه افتخار آفرینی‌های دانشجویان دانشگاه ایلام، مهندس ابراهیم درگاه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه ایلام موفق به صعود به قله آرارات کشور ترکیه شد و پرچم دانشگاه ایلام را بر فراز این قله برافراشت.

گفتنی است، صعود به آرارات ترکیه نیازمند تمرینات کافی قبلی و داشتن تجربیات صعود ارتفاعات بالای 4000 متر است و کوه آرارات ترکیه در کنار دماوند ایران، کلیمانجارو در آفریقا و فوجی یاما در ژاپن از کوههای مشهور بالای پنج هزار متر با ساختمان مخروطی و آتشفشانی در جهان است، که مهندس ابراهیم درگاه دانشجوی نخبه و فرهیخته دانشگاه ایلام موفق به فتح آن شد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام، با کمال خرسندی این موفقیت ارزشمند را خدمت مهندس ابراهیم درگاه تبریک عرض می‌نماید و برای ایشان آرزوی موفقیت، سربلندی و سرافرازی دارد.

افتخار آفريني مهندس ابراهيم درگاه  دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام با صعود به قله آرارات کشور ترکيه