فراخوان معاونت پشتیبانی و منابع انسانی در خصوص انتخاب رئیس اداره اموال و رئیس انبار مرکزی دانشگاه

نظر به بازنشستگی دو تن از همکاران شریف دانشگاهی  در سمت‌های  رئیس اداره اموال و رئیس انبار  مرکزی در ماه‌های آتی، جهت انتخاب اصلح بدینوسیله از همکاران گرامی علاقمند به قبول تصدی مسئولیت‌های فوق تقاضا می‌شود در صورت دارا بودن دانش تخصصی  و داشتن سابقه و تجربه انجام کار مشابه، رزومه تخصصی خود را با تمرکز بر توانایی و صلاحیت‌های مرتبط، تا تاریخ 1402/5/31 به دفتر این معاونت ارائه نمایند. لازم به ذکر است که ارائه رزومه هیچ گونه حقی ایجاد نخواهد کرد و ملاک انتخاب بررسی شایستگی‌ها و صلاحیت‌های عمومی و تخصصی خواهد بود، نظر به محدودیت در واگذاری پست به همکاران قراردادی، اولویت با همکاران پیمانی و رسمی خواهد بود.