پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز خبرنگار

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه با صدور پیامی روز خبرنگار را به همه خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ایلام تبریک گفت و از زحمات آنان در انعکاس گسترده و مستمر اخبار دانشگاه ایلام تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در چند سال اخیر دشمنان انقلاب اسلامی در قالب جنگ ترکیبی با کتمان حقایق و جعل اخبار درصد القای ناامیدی و گسست اتحاد مردم ایران اسلامی بوده اند، تا به اهداف شوم خود در تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی دست یابند.

در هنگامه‌ی این جنگ ترکیبی سهمگین خبرنگاران صدیق، امین و متعهد سفیران آگاهی بخش ملت ایران برای شناساندن روایت سازی جعلی دشمنان انقلاب اسلامی و دمیدن روح امید و خودباوری در بین مردم هستند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و بخصوص شهید محمود صارمی، روز خبرنگار را خدمت همه خبرنگاران فرهیخته و شریف استان ایلام تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و مراتب تقدیر و تشکر خود را از همه این عزیزان در انعکاس گسترده و مداوم اخبار دانشگاه ایلام ابراز می‌دارم و از درگاه پروردگار متعال، سربلندی، سرافرازی و توفیق روز افزونشان را خواهانم.

با آرزوی توفیق الهی

طاهر علی‌محمدی