شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا مستقر در دانشگاه ایلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنیاد ملی نخبگان شد

اولین اختراع دارویی شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا مستقر در مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه ایلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنیاد ملی نخبگان شد.

این شرکت دانش بنیان که در سال 1401 توانست محصول دارویی خود را با عنوان فرمولاسیون و ساخت پماد گیاهی برای التیام زخم سوختگی درجه 2 به ثبت اختراع داخلی برساند و در همین راستا با کسب اختراع سطح 3 بنیاد ملی نخبگان توانسته از محدود اختراعاتی باشد که سطح 3 بنیاد را دارا است.

این محصول دارویی درمان کننده زخم های سوختگی درجه 2 بوده و از گیاهان بومی استان ایلام در ترکیبات آن استفاده شده و کاملا گیاهی می باشد و به تایید مرکز تحقیقات طب و داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران رسیده است و فاز حیوانی این محصول با موفقیت درمرکز تحقیقات زیست فناوری و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با موفقیت گذرانده شده و در حال اخذ کد اخلاق جهت کارآزمایی بالینی است.

شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا مستقر در دانشگاه ايلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنياد ملي نخبگان شد