کسب مقام سوم تیمی ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه ایلام در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور

دانشجویان دانشگاه ایلام با مربیگری آقای طاهر شکروندی مقام سوم تیمی ورزش‌های همگانی چهارمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور،  با شعار «رفاقت در میدان، رقابت در ایثار» از دهم مرداد ماه به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان آغاز شده است.

کسب مقام سوم تيمي ورزش‌هاي همگاني دانشجويان دانشگاه ايلام در چهارمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر کشور