برگزاری کرسی آزاداندیشی «حجاب حفاظ یا حصار ؟» در دانشگاه ایلام

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی و دفتر مشاور رئیس در امور بانوان، کرسی آزاداندیشی «حجاب حفاظ یا حصار؟» صبح روز چهارشنبه 19 تیرماه در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، این نشست با حضور خانم حیدری از اساتید حوزه و خانم امیدیان از اساتید مدعو دانشگاه و با حضور پرشور کارکنان و اساتید دانشگاه در سالن فرزانگان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای نشست خانم حیدری به تفسیر آیات و روایات در زمینه حجاب پرداختند و در ادامه خانم حیدری موضوع عفاف و حجاب در تاریخ ایران و شاهنامه را تشریح کردند و سپس با ایجاد چالش، حاضرین به بحث پرداختند.

برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام