انتخاب کارشناس دانشگاه ایلام به عنوان کارشناس منتخب مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های منطقه پنج در سال 1401

خانم شکوفه بالاوندی کارشناس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه ایلام به عنوان کارشناس منتخب مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های منطقه پنج کشور در سال 1401 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان دانشجویان به همراه دکتر نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از خانم بالاوندی به جهت کسب این موفقیت ارزشمند تقدیر کردند.