سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: بیوشیمی در علوم دامی

تالیف :دکتر فتاح نیا عضو هیات علمی دانشگاه ایلام

کتاب بیوشیمی در علوم دامی تالیف دکتر فتاح نیا عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در هشت فصل و 321 صفحه، توسط انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شده‌است.

اساس مطالعه دانش مدار موجودات زنده از پست ترین تا عالی ترین و پیچیده ترین آنها، نیازمند شناخت فرآیندهای بیوشیمیایی است که حیات و بقای آنها متاثر از آن است و سرانجام حیات ، بدون این کتش ها و واکنش ها، خاموشی و مرگ است. نگاشتن هر متن علمی  در اجابت نیازی است که نگارنده آن می پندارد. شاید توجیه نوشتن  در رابطه با بیوشیمی با حضورآثتری متعدد که در سال های اخیر در این زمینه نگاشته ویا از زبان های دیگر فارسی برگردانده شده است، دشوار بنماید مشاهدات و تجارب نگارنده در سالهای فراگیری بیوشیمی و آموزش آن به نو آموزان نیاز به درک و تبیین مفاهیم بیوشیمی و برقرار ارتباط آنها با جنبه های کاربردی این علوم را محسوس و مبرم می نماید کوشش در این راستا از واحباتی است که اساتید دست اندر کار آموزش بیوشیمی به دانشجویان علوم دامی یه آن مکلفند. لاجرم می بایست امید داشت که توسعه کمی دانش آموختگان علوم دامی توام با بسط کیفی دانش ایشان باشد. تنها با تحقق این مهم، باری از بارهای بر زمین مانده است حوزه، به دوش کشیده  خواهد شد در نگارش این متن، تلاش بر این بوده است که نخست مفاهیم پایه هریک از درشت مولوکل ها و ریز مولوکل های زیستی  در قالب فصل هایی جدا گانه تشریح شود سپس سعی شده  با ذکر مثالی هوایی ارتباط منطقی بسیاری از مسائل کاربردی در رشته علوم دامی با این اصول پایه بیوشیمی تبیین گردد.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)