دانشگاه ایلام بعنوان دانشگاه برتر کشور انتخاب شد و مورد تقدیر رئیس جمهور قرار گرفت

آیت الله رئیسی رئیس جمهور با اهدا لوح و تندیس از دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به عنوان دانشگاه برتر کشور تقدیر بعمل آورد.

هجدهمین جشنواره شهید رجایی صبح امروز با حضور آیت الله رئیسی، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مقامات عالی کشور صبح امروز برگزار شد.

شایان ذکر است در هجدهمین جشنواره شهید رجایی از 25 دستگاه و سازمان‌ مستقل بر اساس نتایج ارزیابی‌های سازمان اداری و استخدامی کشور از عملکرد سال 1401 دستگاه‌های اجرایی کشور تجلیل بعمل آمد.

دانشگاه ايلام بعنوان دانشگاه برتر کشور انتخاب شد و مورد تقدير رئيس جمهور قرار گرفت