بازدید معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام از خوابگاه‌های دانشجویی

در آستانه سال تحصیلی جدید، دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه به همراه دکتر شکری معاون دانشجویی و دکتر ملکی مدیر دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی عصر دیروز از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر احمدی ضمن بازدید از امکانات، تجهیزات، وضعیت نمازخانه‌ها، سالن‌های ورزشی و امکانات تأسیساتی خوابگاه‌های دانشجویی،  از روند آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی ابراز رضایت نمودند و بر بسیج تمامی امکانات و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای ارتقای سطح خدمات رفاهی به دانشجویان تأکید کردند.