پیام تقدیر دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام از خادمان موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت علوم

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی از خدمات خالصانه خادمان موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام به زائرین اربعین حسینی واقع در پایانه مرزی مهران تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اربعین حسینی پیوند دهنده قلبهای عاشقان آقا ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران وفادارش است و خدمت صادقانه و خالصانه خادمان آن حضرت به زائرین کربلای معلی جلوه ای باشکوه از این پیوند است. خوشبختانه امسال نیز همچون سال‌های گذشته، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام توفیق خدمات رسانی خالصانه به شیفتگان و دلدادگان زائر اربعین حسینی (ع) را به دست آوردند و به صورت شبانه‌روزی جلوه‌ای از دلدادگی به سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و ابراز محبت به زوار ارجمند آن حضرت را به نمایش گذاشتند. اینجانب ضمن آرزوی قبولی خدمات و تلاش‌های همه خادمین و بویژه خادمین موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت علوم در این مسیر پر از عشق و ایمان، مراتب تقدیر و تشکر خود را از تک تک این عزیزان؛ اعم از هئیت رئیسه محترم، مدیران خدوم، اساتید بزرگوار، کارمندان شریف، بانوان محترمه و دانشجویان عزیز؛ بویژه معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و کارمندان و دانشجویان بسیجی زحمتکش فعال در این حوزه و نیز دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را اعلام می‌دارم و سلامتی، سربلندی و عزت آنان را از درگاه پروردگار متعال خواهانم.

با آرزوی توفیق الهی

طاهر علی‌محمدی