طرح مهارت و درآمد دانشجویی (مدد) در دانشگاه ایلام اجرا می‌گردد

با انعقاد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه ایلام و مهندس مصطفی قلم‌چی، طرح مهارت و درآمد دانشجویی (مدد) در دانشگاه ایلام اجرا می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان نشستی که صبح روز یکشنبه 1402/06/19 در محل ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و مهندس مصطفی قلم‌چی خیر طرح مدد، برگزار گردید، تفاهم‌نامه اجرای این طرح در دانشگاه ایلام منعقد شد.

بنا به این گزارش: طرح مهارت و درآمد دانشجویی (مدد)، با هدف تسهیلگری اشتغال دانشجویان، در دو حوزه مهارت آموزی و اجرایی کردن ایده‌های کسب و کار ارزان دانشجویی، به عنوان همکار بنیادهای خیرین حامی دانشگاه ها، فعالیت می‌کند.