موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اختصاص ‌100 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه ایلام

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با دکتر حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام و دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، با اختصاص ‌100 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه ایلام موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر بهرام‌نیا استاندار ایلام و دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام صبح روز شنبه 20 اسفندماه پس از حضور در دومین نشست هیأت امنای دانشگاه ایلام، در دیدار با دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار اختصاص اعتباراتی برای تکمیل زیرساخت‌های دانشگاه ایلام شدند، که وزیر علوم نیز با اختصاص 100میلیارد ریال برای محوطه‌سازی و ایجاد فضای سبز در دانشگاه ایلام موافقت بعمل آوردند.