حضور رئیس دانشگاه ایلام در منزل شهیدان محمد نوری و عباس قلی مصطفی

به همت مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه و همزمان با روز شهید، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به همراه اعضای هیأت رئیسه در منزل شهیدان «محمد نوری» و« عباس قلی مصطفی» حضور یافت و از مقام شامخ این شهیدان تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام عصر روز یک‌ شنبه 22 اسفند با بیان اینکه عزت، اقتدار و تحکیم پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی به واسطه جانفشانی‌های شهدا حاصل شده است، اظهار داشت: امروز به واسطه جنگ ترکیبی دشمنان، جامعه ما بیش از گذشته به فرهنگ ایثار و  شهادت نیاز دارد.

رئیس دانشگاه ایلام با تقدیر از زحمات همسران شهدا، گفت: جامعه دانشگاهی وظیفه خود می‌داند، که ارادت قلبی و خالصانه خود را به محضر خانواده شهدا اعلام نماید.

شهید محمد نوری متولد 1321 به مدت سه سال در جبهه‌ جنگ حضور یافت، تا اینکه در تاریخ  1364/12/12 در مریوان به شهادت رسیده است.

شهید عباس قلی مصطفی  متولد 1320 در تاریخ 1363/12/02 در منطقه عملیاتی چنگوله به شهادت رسید.