تقدیر رئیس حراست کل استان ایلام از رئیس دانشگاه ایلام

رئیس حراست کل استان ایلام با اهدای لوحی از دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به جهت تلاش‌ها و حمایت‌های مؤثر ایشان از حوزه حراست و ایجاد فضای بانشاط توأم با آرامش در دانشگاه ایلام تقدیر و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس حراست کل استان در لوح تقدیمی به دکتر علی‌محمدی با بیان اینکه خدمت نهاد علم و نظام آموزش عالی کشور، سهم بی‌بدیلی در توسعه همه جانبه ایران اسلامی در ساحت‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی دارد، لذا نقش و جایگاه سنگر علم و دانش در فعالیت حرفه‌ای و فرهنگی – اجتماعی صاحبان اندیشه جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس حراست کل استان ایلام در ادامه مراتب تقدیر و تشکر خود را از رئیس دانشگاه ایلام به جهت توجه و حمایت از مجموعه حراست و ایجاد فضای بانشاط توأم با آرامش در دانشگاه اعلام کرده است.

رئیس حراست کل استان ابراز امیدواری کرده است، که دکتر علی‌محمدی در راستای اعتلای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، در سایه الطاف الهی و در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (روحی و ارواحنا له الفدا) و رهنمودهای مقام معظم رهبری (زیده عزه) موفق و مؤید باشد.