استقرار سامانه پرونده الکترونیک سلامت بایوآرک محصول شرکت دانش بنیان استادیار دانشگاه در بیمارستان حضرت مهدی (عج)

سامانه دانش‌بنیان پرونده الکترونیک سلامت بایوآرک محصول شرکت دانش بنیان زیست داده پرداز آرکا متعلق به دکتر محمد تنهایی استادیار دانشگاه ایلام، به عنوان یک فناوری پیشرفته مورد استفاده در بیمارستان تازه افتتاح شده حضرت مهدی (عج) قرار گرفت.
    به گزارش روابط عمومی، استفاده از پرونده الکترونیک بایوآرک سبب کاهش هزینه 60 درصدی مصرف کاغذ، افزایش 30درصدی دقت در درمان و افزایش سرعت در تحریر پرونده‌ها خواهد شد و امکان اتصال این بیمارستان به سیستم‌های درمانی جهانی را به جهت ارتباط با سامانه‌های خارج ایران در جهت تسریع در پذیرش بیماران بین‌الملل را فراهم خواهد نمود.
 گفتنی است که در حال حاضر 10 درصد نسخه‌های کشور در سامانه بایوآرک تجویز شده و این سامانه توانسته است در تخصصی‌ترین بیمارستان‌های کشور، به عنوان بازویی قدرتمند در فرایند درمان عمل نماید.
طی سال 1402، HIS بایوآرک که نسخه پیشرفته‌تر این سامانه می‌باشد در دو بیمارستان تخصصی چشم و قلب کشور مستقر خواهد شد.
یادآور می‌شود: بیمارستان حضرت مهدی (عج) امروز بعد از 11 سال توسط رئیس جمهور افتتاح شد.

استقرار سامانه پرونده الکترونيک سلامت بايوآرک محصول شرکت دانش بنيان استاديار دانشگاه در بيمارستان حضرت مهدي (عج)