انتصاب آقای خلیل لطفی مقدم به سمت رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان ایلام

آقای خلیل لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و از پیشکسوتان ورزش استان، به سمت رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان ایلام انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان ایلام، که با حضور شهبازی مدیرکل ورزش و جوانان ایلام و  رئیس مجمع، صبح روز یک شنبه 7 اسفند ماه برگزار گردید، آقای خلیل لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و از پیشکسوتان ورزش استان، به عنوان رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان ایلام انتخاب شد.

انتصاب آقاي خليل لطفي مقدم به سمت رئيس هيئت ورزش‌هاي جانبازان و معلولين استان ايلام