محموله اهدایی دانشگاه ایلام به شهر خوی ارسال شد

در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه ایلام و حسب دستور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه، با هماهنگی انجام شده با هلال احمر ایلام، محموله اهدایی دانشگاه ایلام به شهر خوی ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی،  38 تخته روفرشی، 6 ثوب  نایلون، یک کارتن دستمال کاغذی، 9 ثوب فوم عایق، 34  عدد عصا، 1 عدد لگن، 128 تخته پتو، 24  عدد چراغ فانوس نفتی،  12 عدد بتادین، 12 عدد بالش، 55 عدد آتل، 1 عدد کولار گردنی، گچ پزشکی، 2 عدد بخاری نفتی، کلاه پشمی، مهر نماز و سجاده از جمله اقلام محوله اهدایی دانشگاه ایلام به مردم شهر خوی بود.