سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: ایدئالیسم آلمانی جنبش‌های فکری دوران جدید

تألیف: ویل دادلی

ترجمه: دکتر علیرضا حسن پور استادیار گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه ایلام

کتاب ایدئالیسم آلمانی جنبش‌های فکری دوران جدید تألیف ویل دادلی نویسنده آمریکایی است،  که توسط دکتر علیرضا حسن پور استادیار دانشگاه ایلام ترجمه شده است.

این کتاب که در 309 صفحه و هفت فصل توسط انتشارات نقش و نگار منتشر شده است،  درآمدی آسان و قابل فهم بر جنبشی فلسفی به دست می‌دهد، که در سال 1781 با انتشار نقد عقل محض کانت آغاز شد و پنجاه سال بعد از آن، با مرگ هگل به پایان رسید. آرا و اندیشه‌های متفکران این دوره همه‌ی عرصه‌های فلسفه را از اساس دگرگون ساخت و چنان تأثیری گذاشت، که همچنان در علوم انسانی و علوم اجتماعی مشاهده می‌شود. "کانت"، "فیشته"، "شلینگ" و "هگل" راه را برای "مارکس" و "کرکه گور"، پدیدار و اگزیستانسیالیسم، نظریه‌ی انتقادی و پسا ساختارگرایی هموار کردند و مطالعات دینی، اخلاقی، زیبایی شناختی و نظریه‌ی سیاسی و اجتماعی معاصر همچنان تحت تأثیر بینش های آنهاست.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام) سه شنبه هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)