بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف

دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صبح روز چهارشنبه 1401/06/16 از موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف واقع در پایانه مرزی مهران بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در جریان این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از خدمات‌رسانی جهادی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و مجموعه همکاران ایشان به زائران سید الشهداء علیه السلام، تأکید کرد اربعین حسینی به واسطه تاثیرگذاری فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ایجاد شور و نشاط در سطح جامعه، دارای اهمیت راهبردی است و لذا دانشگاه‌ها باید با برنامه‌ریزی از این ظرفیت برای ایفای رسالت اجتماعی خود استفاده کنند.

همچنین دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام با بیان اینکه برنامه‌های متعددی برای بزرگداشت اربعین حسینی توسط شورای فرهنگی دانشگاه مصوب شده است، تاکید کرد حسب دستور جناب آقای دکتر علی‌محمدی ریاست محترم دانشگاه، تمام امکانات برای خدمات‌رسانی، اسکان و پذیرایی زائرین اربعین حسینی بسیج شده است، تا دانشگاه ایلام به رسالت خود به عنوان دانشگاه معین استان ایلام در این زمینه عمل کرده باشد.