اخذ گرنت معتبر پژوهشی بنیاد الکساندر فون هومبولت آلمان (AvH) توسط دانشیار دانشگاه ایلام

خانم دکتر سمیه مرادی دانشیار گروه آموزشی ریاضی دانشگاه ایلام برنده گرنت پژوهشی بنیاد الکساندر فون هومبولت  (AvH) یکی از ارزنده‌ترین گرنت‌های پژوهشی کشور آلمان شد.

به گزارش روابط عمومی، این گرنت پژوهشی توسط بنیاد الکساندر فون هامبولت (AvH) و در قالب فیلوشیپ تحقیقاتی برای پژوهشگران با تجربه به خانم دکتر مرادی اعطا گردیده است.

در قالب این فیلوشیپ، یک پروژه تحقیقاتی با عنوان «ناورداهای جبری توانهای (نمادین) ایده‌آلها» با همکاری پروفسور یورگن هرزوگ در دانشگاه دویسبورک – اسن آلمان انجام خواهد شد.

بنیاد الکساندر فون هومبولت از سال 1953 میلادی فعالیت خود را آغاز نموده است و طی سال‌‌های گذشته 26000 نفر از محققین برجسته کشورهای مختلف از حمایت این بنیاد بهره‌مند بوده اند؛ تا جایی که 51 نفر از برندگان جایزه نوبل در رشته‌های مختلف از این بنیاد نیز بورسیه تحقیقاتی اخذ نموده‌اند.

علاقه‌­مندان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه‌­های حمایتی این بنیاد به تارنمای آن به آدرس https://www.humboldt-foundation.de/en  مراجعه نمایند.

اخذ گرنت معتبر پژوهشي بنياد الکساندر فون هومبولت آلمان (AvH) توسط دانشيار دانشگاه ايلام