معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام (1)

واحد فناور: شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا

مدیر عامل: رضا علیزاده دانشجوی فارغ التحصیل رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی دانشگاه ایلام

شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا، یک شرکت سهامی خاص است؛ که به عنوان یک شرکت مستقل، در سال 1399 توسط جمعی از دانشجویان نخبه استانی تأسیس و تاییدیه دانش بنیان خود را از کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دریافت نموده است.

این شرکت در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ایلام مستقر می‌باشد و در زمینه دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان با اتکا به مجوزها و گواهینامه‌های رسمی خود فعالیت می‌‌نماید.

رسالت اصلی این مجموعه مشارکت مسئولانه در حفظ سلامت و بهداشت جامعه می‌باشد.

اعضای هیئت مدیره شرکت عبارتند از:

آقای رضا علیزاده (مدیرعامل و عضو هیئت مدیره)

آقای امیررضا اکبری(رئیس هیئت مدیره )

آقای میلاد یاری (نایب رئیس هیئت مدیره )

دکتر سجاد مامی (عضو هیئت مدیره)

خانم کژال منصوری (عضو هیئت مدیره )

این شرکت در زمینه داروهای گیاهی توانسته است اولین محصول خود را به صورت پماد کاملا گیاهی برای درمان زخم های سوختگی درجه دو را به ثبت اختراع داخلی برساند و هم اکنون در حال اخذ مجوز کارآزمایی بالینی بوده است.

قابل ذکر است که شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا علاوه بر ساخت داروهای گیاهی، با طراحی داروهای شیمیایی، کیت‌های تشخیصی و ساخت واکسن و سرم و مواد آرایشی و بهداشتی نیز فعالیت دارد.

این شرکت با اساتید دانشگاه ایلام و دانشگاه علوم پزشکی ایلام از جمله، آقایان دکتر سجاد مامی، آقای دکتر سلمان سلطانی، آقای دکتر جواد چراغی، آقای دکتر فردین قنبری، آقای رضا هوشمندفر، آقای نعمت الله شاکرمی،  دکتر ناصر عباسی، خانم دکتر حوری قانعی الوار از مرکز تحقیقات زیست فناوری و گیاهان دارویی دانشگاه ایلام در کارهای تحقیقاتی همکاری می‌نمایند.

لینک مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام: https://cit.ilam.ac.ir/roshd/

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه  ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام
معرفي واحدهاي فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه  ايلام (1)