برگزاری نشست توجیهی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی رشته جامعه شناسی

با هماهنگی و برنامه ریزی انجن علمی دانشجویی رشته جامعه شناسی، نشست توجیهی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی  رشته جامعه شناسی با حضور دکتر صالحی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر سپیدنامه مدیرگروه آموزشی جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی،  اساتید، کارشناسان آموزشی دانشکده و جمع زیاید از دانشجویان در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، بعد از تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای حسین ناظری عضو شورای مرکزی انجمن علمی جامعه شناسی، دکتر صالحی  رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی  با تجلیل از گروه جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی بر  نقش دانشجویان رشته جامعه‌شناسی در رصد آسیب‌های اجتماعی تأکید نمودو گفت: انجمن علمی جامعه شناسی و کانون آسیب شناسی اجتماعی می‌توانند در این راستا گام‌های مؤثری بردارند و دانشکده ادبیات و علوم انسانی هم در جهت تقویت این دو نهاد دانشجویی از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود.

در ادامه دکتر سپیدنامه   مدیر گروه جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی ضمن معرفی اعضاء هیأت علمی گروه جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی، سخنانی در خصوص منش دانشجویی، رعایت هنجارهای علمی و زمینه‌های تحقق جامعه‌پذیری دانشگاهی ایراد نمودند.

در ادامه دکتر یارمحمد قاسمی و خانم دکتر زهرا رضایی نسب اعضای هیأت علمی گروه جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی،  نکات ارزنده‌ای در خصوص وظایف و تکالیف متقابل اساتید و دانشجویان بیان داشتند.

همچنین آقای اشکان بهادری دبیر انجمن علمی جامعه شناسی دانشگاه ایلام، به معرفی و تشریح مأموریت‌های انجمن علمی و کانون آسیب شناسی و ارائه گزارشی از فعالیت ها انجام شده انجمن علمی و معرفی اعضای شورا انجمن پرداختند.

خانم دکتر سارا آزادی کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه سخنران دیگر این جلسه بود، که مطالب مفیدی در راستای معرفی مرکز مشاوره دانشگاه و اعتماد دانشجویان به این مرکز جهت مراجعه و حل مشکلات خود بیان داشتند و در پایان به سئوالات دانشجویان پاسخ گفتند.

آقای عظیم احمدی مقدم کارشناس آموزش دانشکده ادبیات و علوم انسانی  آخرین سخنران این برنامه بود، که به تشریح مهمترین شیوه نامه‌های آموزشی برای دانشجویان حاضر در جلسه پرداختند و با پاسخ دادن به سئوالات دانشجویان، بسیاری از ابهامات آموزشی آنان را برطرف نمود.