حضور اعضای هیـأت رئیسه و کارکنان دانشگاه ایلام در مراسم بزرگداشت هفته دولت

دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر شکری معاون دانشجویی به همراه جمعی از کارکنان دانشگاه صبح دیروز در در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر  و بزرگداشت هفته دولت حضور یافتند و آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم که با حضور دکتر بهرام نیا استاندار ایلام، مقامات استان و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر ایلام برگزار شد، دانشگاهیان دانشگاه ایلام ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای والامقام دولت، با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.