برگزاری کرسی آزاداندیشی نقش جنبش دانشجویی در اتفاقات اخیر در دانشگاه ایلام

با برنامه‌ریزی ستاد کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه ایلام و به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان و همکاری سازمان صدا و سیمای مرکز ایلام، کرسی آزاداندیشی با موضوع نقش جنبش دانشجویی در اتفاقات اخیر،سه شنبه شب 1401/08/24 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این کرسی آزاداندیشی، 12 تن از دانشجویان دانشگاه ایلام به نمایندگی از تفکرات و سلایق مختلف دانشجویی؛ به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص موضوع مطرح شده،در سه مدت زمان چهار دقیقه‌ای پرداختند.

در ادامه تعداد 12 تن از دانشجویان حاضر در این کرسی به مدت دو دقیقه به نقد مباحث شده و سؤال از طرفین پرداختند.

در پایان دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان شرکت کننده در کرسی، اظهار داشت: اعتماد به دانشجویان و واگذاری اجرای برنامه‌ها به دانشجویان راهبرد اصلی مدیریت دانشگاه ایلام در حوزه فرهنگی و اجتماعی است، که برگزاری این کرسی با حضور دانشجویان از سلایق مختلف تبلور این راهبرد است.

دکتر ویسه با بیان اینکه برگزاری این کرسی را نماد تبلور آزادی فکری و سیاسی در دانشگاه ایلام دانست و ضمن ابراز رضایت از مباحث مطرح شده به صورت کاملاً  آزادانه، گفت: برگزاری این کرسی‌ها در فضای کاملاً آزاد ادامه پیدا خواهد کرد.

برگزاري کرسي آزادانديشي نقش جنبش دانشجويي در اتفاقات اخير در دانشگاه ايلام