بازدید جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام از پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی

به منظور بهبود همکاری‌های علمی و فراهم آوردن بسترهای مناسب برای تحقیقات بنیادی در زمینه گیاهان دارویی و همچنین امکان سرمایه‌گذاری در بخش گیاهان دارویی بومی استان ایلام  با مساعدت و همکاری آقای دکتر حسینی عضو مجمع خیرین دانشگاه ایلام نشست مشترکی در معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این برنامه دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری، دکتر شکری معاون دانشجویی، دکتر تاب رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر قنبری سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی و دکتر فاضلی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی حضور داشتند. در ابتدای جلسه اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام به بیان پتانسیل‌های استان ایلام در زمینه گیاهان دارویی پرداختند و همچنین آمادگی دانشگاه ایلام برای ورود به این حوزه مورد تأکید قرار گرفت و پیشنهاداتی برای همکاری با دانشگاه شهید بهشتی ارائه شد در ادامه از پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی بازدید علمی انجام گرفت.

در این برنامه دکتر لیاقتی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و دکتر قاسم پور رئیس پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی زمینه‌های همکاری را با هیأت اعزامی دانشگاه ایلام بررسی کردند و مقرر گردید موارد توافق شده در قالب انعقاد تفاهم نامه  اجرایی گردند.

پیشنهادهای مطرح شده:

1- گیاهان دارویی بومی استان ایلام با پتانسیل کاربری بالا برای انجام طرح‌های مشترک معرفی شوند.

2-یک تیم کاری مشترک برای اهلی سازی برخی گیاهان دارویی بومی استان ایلام شکل گیرد.

3-گیاهان دارویی در معرض خطر انقراض در استان ایلام شناسایی شده و امکان کشت و تولید تجاری آنها فراهم شود.

4-امکان گذراندن فرصت‌های مطالعاتی در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام فراهم شود.

5-به منظور راه‌اندازی تجهیزات و آموزش کارشناسان آزمایشگاه‌های دانشگاه ایلام، از ظرفیت‌های پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی استفاده شود.

6-برخی فارغ‌التحصیلان پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی در مقطع دکتری در دانشگاه ایلام به عنوان عضو هیات علمی به کار گرفته شوند.