سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: حسابداری مالیاتی (1)

مؤلفان: دکتر فرشاد سبز علی‌پور استادیار دانشگاه ایلام

دکتر علی صیادی سومار حسابرس ارشد مالیاتی

کتاب « حسابداری مالیاتی» تالیف دکتر فرشاد سبزعلی پوراستادیار دانشگاه ایلام و دکتر علی صیادی سومار حسابرس ارشد مالیاتی، در هفت فصل و 406 صفحه منتشر شده است.

حسابداری مالیاتی در زمره چالشی‌ترین و دشوارترین دروس مقطع کارشناسی رشته حسابداری است. دلیل این امر به نگرش متفاوت قانون و استاندارادهای حسابداری به موضوعات مختلف نظیر درآمد و همچنین تغییرات و اصلاحات گسترده در قانون مالیات‌های مستقیم بر می‌گردد. تغییر نگرش دولت نسبت به افزایش درآمدهای مالیاتی به جای  فروش نفت در سال‌های اخیر و نیاز بازار کار حسابدارانی مسلط به امور مالیاتی، حکایت از اهمیت روز افزون این درس را دارد.

کتاب حاضر در برگیرنده فصول "باب سوم : منبع مالیات بر درآمد" قانون مالیات های مستقیم بر اساس اصلاحات مصوب 31 / 04 /1394 و آخرین آئین نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آرای شورای عالی مالیاتی و دیوان عدالت اداری تا مرداد ماه 1401 می‌باشد.

مجموعه حاضر ضمن رعایت چارچوب کلی سر فصل های درس مالیاتی ( 1 ) مقطع کارشناسی رشته حسابداری، برای گروه‌های مختلفی نظیر مشاوران مالیاتی، مؤدیان و ... قابل استفاده است. از ویژگی‌های مهم کتاب حاضر می ‌توان به جامعیت، به روز بودن، سادگی و قابل فهم بودن، تفسیر نکات برجسته قانون، ارائه مثال‌های متنوع و ارائه سؤالات تشریحی و تستی در پایان هر فصل اشاره کرد. نویسندگان کتاب حاضر به ترتیب عضو هیأت علمی دانشگاه و حسابرس ارشد مالیاتی هستند، از این رو، مجموعه حاضر تلفیقی از نگاه تئوریکی و کاربردی به مباحث مالیاتی است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام
سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام) سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)