انتشارات دانشگاه ایلام به عنوان ناشر فعال حوزه کتاب دانشگاهی استان ایلام در سال 1401 برگزیده شد

انتشارات دانشگاه ایلام با مدیریت دکتر بهزاد اویسی در ششمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام، بعنوان ناشر فعال حوزه‌ی کتاب‌های دانشگاهی در سال 1401 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی، انتشارات دانشگاه ایلام در سال 1382 راه‌اندازی گردید، که تاکنون بالغ بر  100 عنوان کتاب را به چاپ رسانده و سه بار در سال‌های 1391، 1399 و 1400؛ به عنوان ناشر برتر دانشگاهی استان ایلام انتخاب شده است.

آیین اختتامیه ششمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام با حضور دکتر احمدوند معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی فرهنگ و قلم،  صبح روز سه شنبه بیستم دی ماه 1401 در محل سالن اجتماعات اداره کل استاندارد ایلام برگزار شد.

انتشارات دانشگاه ايلام به عنوان ناشر فعال حوزه کتاب دانشگاهي استان ايلام در سال 1401 برگزيده شد