حضور هیأت رئیسه دانشگاه ایلام در منزل پدر شادروان زهرا سلطانیان

در پی درگذشت شادرون خانم زهرا سلطانیان دانشجوی کارشناسی بهداشت مواد غذایی دانشگاه ایلام، دکتر ویسه  معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر شکری معاون دانشجویی به همراه دکتر حسینی مدیر آموزشی، دکتر رشنوادی رئیس دانشکده پیرادامپزشکی و دکتر قبادی مدیر روابط عمومی، صبح امروز در منزل پدر آن مرحومه در آسمان آباد حضور یافتند و با ایشان ابراز همدردی کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض تسلیت خدمت خانواده سلطانیان و ابلاغ پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه طلب رحمت و مغفرت کرد.

دکتر ویسه شادوران زهرا سلطانیان را دانشجویی خوش اخلاق، متواضع، فرهیخته، نجیب و نمونه دانست، که کوچ ابدی ایشان خانواده بزرگ دانشگاه ایلام را داغدار کرد و یادآور شد، خاطرات آن مرحومه از سوی اساتید و همکلاسی‌هایش بصورت دائم مرور می‌شود.

حضور هيأت رئيسه دانشگاه ايلام در منزل پدر شادروان زهرا سلطانيان حضور هيأت رئيسه دانشگاه ايلام در منزل پدر شادروان زهرا سلطانيان