پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه ایلام به مناسب سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

مقام معظم رهبری: «شهید سلیمانی قهرمان ملّت ایران است، به خاطر اینکه ملّت ایران داشته‌های فرهنگی و معنوی و انقلابی و ارزشهای خودش را در او متبلور و مجسّم دید».

سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی علمدار جبهه مقاومت، سردار سرافراز ایران و اسلام، اسوه ایمان، اخلاص، شجاعت و ولایتمداری، توسط  تروریست‌های پلید آمریکایی، بر تمامی آزادیخواهان و مستضعفان جهان، ملت شریف و شهید پرور ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت باد.

بی‌شک یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان شخصیتی بزرگ که خار چشم استکبار، صهیونیسم و نفاق بود و با دلاوری خود نقشه‌های پیچیده دشمنان اسلام را با شکست مواجه کرد، تا همیشه فردا تا در تاریخ ایران، اسلام و جهان باقی خواهد ماند و تربیت یافتگان مکتب انقلاب اسلامی با الگوگیری از شخصیت آن سردار رشید، پرچم مقاومت را همچون گذشته به اهتزاز در خواهند آورد.

یقین داریم بانیان پیدا و پنهان جنایت فرودگاه بغداد در بامداد 13 دی ماه 1398، در زباله‌دان تاریخ دفن خواهند شد، اما مکتب سپهبد حاج قاسم سلیمانی تا استقرار وعده خداوند در استقرار حاکمیت مستضعفان در جهان  جاودان خواهد ماند، ان شاء الله.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

پيام تسليت روابط عمومي دانشگاه ايلام به مناسب سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سليماني